Je voordelen

8 ideeën om zonder stress aan het nieuwe schooljaar te beginnen

Terug naar het werk of naar school en naar een hectisch dagelijks leven, iets helemaal anders dan het zalige nietsdoen van de vakantie ... Voel je de stress na enkele weken al opborrelen? Dan is de “soft evening” zeker iets voor jou. Deze trend is een echte hype op sociale netwerken en draait rond een simpele vaststelling: we mogen dan wel leven aan 100 km per uur, tijd voor onszelf blijft cruciaal.

Een filosofie rond welzijn die iedereen kan gebruiken. Ontdek hoe jouw Sodexo-cheques je helpen te genieten van de waardevolle momenten in het dagelijkse leven.

1/ Maak het gezellig thuis

Met hun “hygge” en dekentjes in overvloed hadden de Denen al begrepen dat een knus nestje onmisbaar is voor een goed gevoel. Geurkaarsen, zachte kussens, tapijten ... Met je Cadeau Pass ga je op zoek naar je favoriete spullen en andere decoratie om je huis om te toveren tot een heerlijk plekje.

2/ Droom weg met een goed boek

Comfortabel in de zetel of in bed een boek verslinden ... Mag jouw boekencollectie ook wel eens opgefrist worden? Historische romans, detectives, biografieën of romans: er is voor elk wat wils! Met je Cadeau Pass/Sport & Culture Pass sla je volop boeken in en trakteer je jezelf op enkele kostbare momenten voor jou alleen.

3/ Een yogapauze of sportles

Lichaamsbeweging is ideaal om na een drukke dag stress te verlichten. Werk je jezelf liever in het zweet met cardio of verkies je maximale ontspanning dankzij meditatie? Test en kies met je Sport & Culture Pass de optie die het beste bij je past.

4/ Verwen jezelf met een vorstelijk aperitief

Geen betere manier om aan het eind van de dag tot rust te komen dan met heerlijke aperitiefhapjes, op een plankje met z’n tweetjes of als een volledige maaltijd bij je favoriete tv-serie. Smakelijke kazen, charcuterie en nog wat verse groentjes ... Met je Lunch Pass haal je allerlei kwalitatieve hapjes in huis voor een welverdiend gastronomisch moment!

5/ Spelen we een spel vanavond?

Een gezelschapsspel met familie of vrienden is dé garantie voor gezelligheid en de perfecte manier om je batterijen op te laden. Naast klassiekers zoals Trivial Pursuit, Skyjo of Monopoly is de spelletjesmarkt echt aan het boomen ... Neem je Cadeau Pass of Sport & Culture Pass erbij voor leuke avondjes en vergeet even alle dagelijkse beslommeringen.

6/ Verzorg je planten en werk in de tuin

Het is een feit: de natuur brengt rust. Met je Eco Pass haal je alles in huis wat je nodig hebt voor heerlijke ontspannende momentjes. Ben je gezegend met een stukje grond en groene vingers, profiteer er dan van om rustig wat te tuinieren. Voor wie in de stad woont, zijn kamerplanten dan weer een uitstekende oplossing.

7/ Verwen jezelf met een schoonheidsritueel

Vanavond is de badkamer van jou. Geef jezelf een verzorging waar ze in schoonheidssalons jaloers op zouden zijn. Scrubs, maskers, crèmes, haarproducten: met je Cadeau Pass stel je een complete beautyroutine samen om je lichaam in de watten te leggen ... het zal je dankbaar zijn! Vergeet daarbij de biologische verzorgingsproducten niet, die je met je Eco Pass koopt!

8/ Maak de kunstenaar in jou wakker

Tekenen, borduren, schilderen, macramé ... Activiteiten met je handen spreken alle zintuigen aan en helpen je de dagelijkse beslommeringen los te laten en je hoofd leeg te maken. Trek met je Cadeau Pass/Sport & Culture Pass naar de dichtstbijzijnde hobbywinkel en kies een project waar je helemaal wild van wordt.

Met je Sodexo-cheques heb je alles wat je nodig hebt om te ontspannen en goed voor jezelf te zorgen.

Gebruik onze zoekfunctie in de mobiele Sodexo4you app voor nog meer inspiratie om je cheques te besteden.