Je Voordelen

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Twee keer knipperen en het is december. Cadeaumaand bij uitstek. Een gezellige tijd, maar vaak wel stressvol in de voorbereiding. Want met welke cadeaus maak je je dierbaren blij? Gelukkig is de Cadeau Pass breed inzetbaar, bekijk de cadeautips hieronder maar. En kom je er niet uit voor oom Jan? Dan gebruik je de Cadeau Pass lekker voor jezelf.
 

1. Creatief cadeau

Voor creatieve mensen vind je eenvoudig een tof cadeau. Je maakt ze altijd blij met nieuwe materialen voor hun hobby. Kralen, klei, bakspulletjes, penselen en verf, stempels, garen, vilt: alles voor de echte creatieveling vind je bij AVA.
 

2. Sokken

Sokken?! Jazeker, en dan niet van die saaie natuurlijk. Een set van drie paar zwarte sokken is inderdaad suffer dan suf. Maar tegenwoordig zijn er sokken in allerlei hippe patronen, met gekke kleurtjes, glitters en borduursels. Dun, dik, glad, pluizig, kort of juist tot over je knieën. Je vindt de leukste sokken – en ook een setje zwarte sokken – bij ZEB. Of scoor de laatste mode voor jezelf.
 

3. Overzicht

Sport, werk, hobby, sociale verplichtingen: we hebben het druk. Hoe houd je overzicht en zorg je ervoor dat je de baas blijft over je tijd? Met een agenda, planner of kalender! Een zakagenda voor jezelf, een luxe agenda voor je zus, een gezinsplanner voor je broer en een bullet journal voor je creatieve nichtje. AVA biedt je volop hippe keuzes voor overzicht en grip op 2020.
 

4. Parfum

De klassieker onder de kerstcadeaus: een geurtje. Parfum staat hoog in de top 10 met meest gegeven cadeaus. En terecht. Want parfum is leuk om te geven en fijn om te krijgen. Verras iemand met een nieuwe geur of juist met zijn of haar vertrouwde merk. Veel grote parfumhuizen hebben vaak ook nog bodylotion, bodymist, deodorant en douchegel van dezelfde geur. Bij ICI Paris XL kunnen ze je uitgebreid adviseren.
 

5. Gereedschap

Voor een klusser slaag je bij Brico. Maak hem of haar blij met een nieuwe set schroevendraaiers of een krachtige boormachine. En wat geef je die vriend met twee linkerhanden die al járen van plan is dat ene schilderij op te hangen? Een glanzende hamer en een doos vol glimmende spijkers natuurlijk. Dan hangt die muur straks in een wip vol. Geen klussers in de vriendengroep? Bij Brico vind je ook volop decoratiespulletjes zoals kaarsen, sierkussens, fotolijstjes, lampen, spiegels en canvasdoeken.
 

6. Leesvoer

Een goed boek lezen voelt als een mini-vakantie. Je bent even in een andere wereld en komt los van je eigen leventje. Bij Standaard Boekhandel heb je keuze uit duizenden boeken. Op papier of digitaal als E-book. Van thriller tot stripverhaal, van kookboek tot prentenboek en van reisgids tot management handboek. Met een boek verruim je je horizon!
 

7. Gezelschapsspel

Verras je vrienden met een hilarisch bordspel, je neefje met een puzzel en je dochter met een grappig kaartspel. Opa’s en oma’s houden nog altijd van kwartet en ganzenbord. Je bent nooit te oud voor een spelletje!
 

Op zoek naar een mooi cadeau? Met de Cadeau Pass slaag je altijd!