Je voordelen

NIEUW: bestel op Uber Eats met je Lunch Pass

Nog goed nieuws voor Lunch Pass-gebruikers. Bestel voortaan met je Sodexo-maaltijdcheques je favoriete gerechten op Uber Eats en laat ze rechtstreeks bij jou thuis bezorgen!

 

Uber Eats biedt je de keuze uit honderden restaurants bij jou in de buurt en een vloot van koeriers die klaarstaan om zo snel mogelijk bij jou te leveren. 

 

Hoe plaats je met je Lunch Pass een bestelling bij Uber Eats? 

 

1. Voeg je Sodexo Card toe als betaalmiddel op Uber Eats  

Hou je Sodexo Card en je telefoon bij de hand. 

Open de applicatie Uber Eats, tik onderaan op het pictogram "Account" en vervolgens bovenaan op het pictogram “Portemonnee".  

Scroll naar “Maaltijdvoucher", klik op "account koppelen", selecteer "Sodexo" en vul je kaartgegevens in. 

 

2. Maak je keuze 

Open de Uber Eats-app en filter je zoekopdracht door “Maaltijdvouchers” en daarna “Sodexo” te selecteren (deze filter staat alleen op de Uber Eats-app en niet op de website).


Je krijgt dan al de restaurants die Lunch Pass aanvaarden te zien. Heb je een gerecht gevonden dat je lekker vindt? Selecteer het om het aan je bestelling toe te voegen. 

 

3. Bestel 

Wanneer je je keuze valideert worden de geschatte levertijd en de totale prijs van je bestelling aan jou bevestigd. Selecteer Lunch Pass als betaalmethode* en als alles er goed uitziet, druk je op ‘Bestellen’. Zo simpel is het! 
 

4. Volg je bestelling 

Volg de status van je bestelling van voorbereiding tot levering. Als je bestelling klaar staat, komt een koerier ze ophalen om ze bij jou te leveren. 

* Bezorgkosten en eventuele fooien moeten met een andere betaalmethode worden betaald. 

 

30% korting op je volgende bestelling 

Maak van deze gelegenheid gebruik om je bestelling te plaatsen met de code SODEXO30 en trakteer jezelf! Opgelet, deze code is geldig tem30/09/2023. 

 

* Aanbieding geldig voor een minimale bestelling van €15 op Uber Eats, exclusief bezorgkosten en met een maximale korting van € 8. Kies "geen promotie toegepast" en ga dan naar "code invoeren" (rechts bovenaan) en voer de code SODEXO30 in (enkel geldig in België) bij het betalen van je bestelling. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties en niet combineerbaar met afhaalbestellingen. Gereserveerd voor de eerste 5000 gebruikers van de code. 

 

Gebruik de code

 

* Bezorgkosten en eventuele fooien moeten met een andere betaalmethode worden betaald.